Mai ai o pisică? Îi voi fi cu siguranță un prieten de nădejde!

NumeCuddle, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712 sau 0724363750
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 zile
EticheteEu caut fără oboseală o mamă. Pentru că am fost separat mult prea devreme de a mea. Așa că torc imediat ce văd o pisică mai mare decât mine și mă lipesc instant de ea. La fel de bine mă înțeleg și cu pisoii de vârsta mea, pentru că am avut și doi frați, dar, dat fiind că ei aveau ochi albaștri, au plecat imediat la căsuțele lor. De ochii mei de chihlimbar nu s-a îndrăgostit deocamdată nimeni, așa că îmi aștept în continuare familia la City vet, unde sunt cazat momentan.

Mai nou, au început să-mi placă și oamenii. E tare bine când te vezi luat în brațe și mângâiat sau scărpinat sub bărbie. Am auzit că e tare distractiv să te joci cu undița, dar, cum locuiesc într-o cușcă, nu am avut niciodată ocazia să o încerc. Însă de-abia aștept!

Ce zici? Crezi că ai vrea să fac parte din familia ta? Dacă da, dă-ne un semn și hai să mă cunoști la City vet.

P.S. Am 3 luni, sunt deparazitat, vaccinat, cu carnetul de sănătate la zi. Și, ca orice pisoi care se respectă, folosesc fără greș litiera.Completează mai jos formularul de adopție pentru Cuddle sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712 sau 0724363750


Formular de adopție