Mă cheamă Cicoare. Vrei să fii copăcelul meu preferat de cățărat?

NumeCicoare, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 săptămâni
EticheteAm avut un start foarte greu în viață. Cineva m-a furat împreună cu surorile mele de la mama mea la mai puțin de 2 zile de viață și ne-a pus înadins pe carosabil, ca să ne facă mașinile praf. Din fericire, mai mulți oameni și o mamă surogat pisică s-au zbătut ca să rămânem în viață și uite-ne pe toate 3 pregătite pentru adopție!

Suntem toate îndrăgostite iremediabil de oameni. Până la urmă, am crescut printre oameni, nu? Oamenii sunt copăceii noștri personali de cățărat, sunt pătuțurile noastre moi când ni se face somn și cele mai interesante jucării. Îi iubim așa de mult că toarcem de se zguduie podelele când ne mângâie.

Totodată, suntem topite și după alte pisici. Fata care ne-a crescut are și alte blănoase în afară de noi, așa că ne-am obișnuit să trăim în haită. Ne-ar plăcea tare mult ca măcar 2 dintre noi să plecăm la aceeași familie sau ca familia la care vom ajunge să mai aibă o pisică pe care să o putem sâcâi.

Avem 2 luni. Suntem deparazitate și am făcut primul vaccin. Ne căutăm familii care să locuiască la bloc, să aibă plase la geamuri și să nu aibă copii foarte mici, pentru că nu știm încă când avem voie să zgâriem și când nu.

Ce zici? Vrei să fii tu noua mea familie?

București, sector 3Completează mai jos formularul de adopție pentru Cicoare sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție