LULU, sterilizată + PACHET instalare

NumeLulu, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Lulu este o pisică adultă, albă cu negru, cu 3 picioare. Are aproximativ 4 ani și este sterilizată, vaccinată și deparazitată. Carnetul de sănătate e la zi.

Mănâncă hrană umedă și uscată pentru pisici; cea uscată este preferata ei.

Când era mică a avut un accident (nu știm detalii) și și-a pierdut laba dreptă din față. Asta nu o împiedică să urce sau să coboare scări, să se cațere în copaci sau pe mobilă. Iar când vrea, prinde o viteză incredibilă.

Este obișnuită în casă și în curte. Din cauza accidentului, este foarte timidă la început și va încerca să fugă. Însă odată luată în brațe, se va calma și va începe să toarcă. Cel mai probabil se va muta cu capul pe umărul tău stâng și cu lăbuța stângă pe umărul tău drept, ca și cum te-ar lua în brațe.

Face orice pentru a fi mângâiată; te urmărește peste tot, dacă asta vrea. Stă departe de oamenii din afara perimetrului ei (casă, curte). Foarte speriată de orice zgomot puternic.

Pentru o acomodare cât mai rapidă, Lulu vine cu propriile lucruri:
cutie de transport
coș de dormit
2 castroane de ceramică pentru hrană și apă
o litieră și o lopățică pentru curățat nisip

Motive să adoptați o pisică adultă:
O pisică adultă este mult mai liniștită decât un pui. Nu ronțăie tot ce apucă și nu se agață de tot ce-i iese în cale.
După o zi lungă departe de tine, va fi mulțumită să se lipească de tine și să fie mângâiată. Un pui are multă energie și va vrea joacă și mișcare.
Pisica adultă doarme în același timp cu tine (plus peste zi), în timp ce pisoii încă nu și-au îmblânzit instinctele de felină și vor alerga toată noaptea, crezându-se la vânătoare.
Pisica adultă este companionul perfect pentru pui, învățându-i pe cei mici toare regulile pisicești de socializare. În plus, le mai consumă din energie.
Pisica adultă este, în general!, potrivită familiilor cu copii pentru că are ceva mai multă răbdare cu smotocitul. Puii răspund rapid cu gheare și colți.
De asemenea, este potrivită și pentru persoanele în vârstă, fiindu-le acestora un companion liniștit, care nu necesită multă atenție sau supraveghere.

Pentru orice alte întrebări legate de ea și adopție, vă stăm la dispoziție.
Adresa de email:
Telefon: 0763538803Completează mai jos formularul de adopție pentru Lulu sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0763538803


Formular de adopție