Lily, pisica ce va rămâne puiuță pentru totdeauna

NumeLily, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 zile
EticheteDeși are aproximativ 2 ani, Lily are dimensiunile unei puiuțe de 5-6 luni. Asta pentru că, atunci când era mică, a trecut printr-o boală care i-a stagnat creșterea. Boală pe care a depășit-o cu brio de mult, așa că acum e în căutarea unei familii perfecte, care s-o alinte non-stop, cum îi place ei.

Povestea lui Lily e una neobișnuită și tristă. A fost pisica unei familii care locuia pe stradă și care a fost nevoită să renunțe la ea când Lily s-a îmbolnăvit, pentru că nu-i putea asigura tratamentul și nici condițiile necesare pentru recuperare. Așa a ajuns minunea asta în grija fetelor de la City vet, care au pus-o pe picioare, au ținut-o apoi sub supraveghere atentă și îi caută acum o căsuță pe cinste, unde să primească atenția pe care o merită. Pentru că pe stradă e clar că nu se mai poate întoarce, mai ales că e o dulceață de pisică.

Lily are o personalitate nemaipomenită. Așa minionă cum e, toarce de cum o atingi, e vorbăreață nevoie mare, mai ales dacă vrea să obțină ceva de la tine, și încăpățânată când i se pune ceva în minte. Nici nu-ți poți imagina ce mieunături trage dacă întârziem cumva cu puiul fiert la masa de seară, așa cum am obișnuit-o!

Crezi că ești tu Omul acela special pentru Lily? Dă-ne de veste și hai să o cunoști!Completează mai jos formularul de adopție pentru Lily sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție