Lilibeth, puiuța cu două fețe, își dorește nespus șansa la o viață fericită

NumeLilibeth, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteDacă am pune poze doar cu profilul stâng al lui Lilibeth, probabil că ne-ar bubui mesageria de cereri pentru adopție. Pentru că Lilibeth are un aspect deosebit, cu blăniță neară cu inserții albe, care creează o iluzie optică. În plus, are și cea mai dulce personalitate la care te poți aștepta de la o puiuță. E foarte prietenoasă, îi place să stea cu orele la iubit, timp în care se tăvălește pe toate părțile, ca să se asigure că ai mângâiat-o și pupat-o peste tot.

Ghinionul ei e că profilul drept îi ia toate șansele la adopție. Când era cât palma, Lilibeth a fost călcată de mașină. În urma accidentului, a rămas fără o parte din buza dreaptă. Ea poate mânca atât hrană uscată, cât și umedă, se toaletează mereu, deci nu e conștientă de „defectul” ei. Însă oamenii rareori își doresc să adopte o pisică ce nu e perfectă, indiferent de cât de dulce și iubibilă e.

Noi ne încăpățânăm să credem că există totuși undeva în București un Om din 2 milioane care o să o aleagă pe Lilibeth pentru personalitatea ei și o să treacă peste defectul pe care îl are. Ești cumva tu acela? Dă-mi un mesaj pe Whstapp!

P.S. Lilibeth are în jur de 3 luni, e deparazitată, vaccinată, testată negativ pentru bolile virale pisicești, cu carnet de sănătate. Folosește, evident, litiera.Completează mai jos formularul de adopție pentru Lilibeth sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție