Liau

NumeLiau, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0745167464
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 ani
EticheteOfer spre adoptie o felina cu varsta de aproximativ 1 an. Este de rasa europeana si poarta numele de Liau.
Numele pe care il poarta este de fapt pronuntia numelui Liễu Hạnh, care este reprezentativ pentru o zeita din mitul vietnamez. Aceasta simbolizeaza in primul rand puterea nemasurata a feminitatii, ceea ce ii este caracteristic.
De Liau am aflat de la o doamna care mi-a adus la cunostinta prezenta ei in gradina unui bloc, dumneai insa insistand asupra faptului ca implicarea ei se reduce doar la atat, neavand de gand sa-si asume vreo responsabilitate ulterioara. Ajungand in locul indicat de doamna respectiva, am gasit in acel spatiu o pisica dezorientata si vulnerabila, care, in ciuda situatiei in care se afla, mi-a permis s-o ridic si s-a refugiat in bratele mele primitoare.
Aceasta felina, care mi-a acordat incredere inca de la prima atingere, a fost cel mai probabil desconsiderata pentru faptul ca este aparte. La o examinare amanuntita, s-a descoperit faptul ca are o capacitate vizuala redusa. De asemenea, era si in calduri, ceea ce m-a facut sa banuiesc ca a fost parasita, fiindca un animal ca ea nu poate supravietui mult timp de unul singur pe strazile aglomerate si haotice ale Bucurestiului. De ce ar primi o persoana o fiinta in casa si ar amagi-o cu gandul unui camin, ca mai apoi sa o alunge e mai putin important, esential este ca Liau a ajuns la cine trebuia.
Ea este o pisica minunata, sociabila, vioaie, atletica si curajoasa, adora sa se joace cu orice fel de jucarie ( de la simple hartiute la undite speciale, pesemne ca poate nu i s-a oferit prea des ocazia sa se bucure de asa ceva inainte ), inca de la inceput ne-a demonstrat faptul ca defectul ei nu o impiedica absolut deloc sa fie o pisica normala, chiar el ar fi total insesizabil daca ne-am ghida doar dupa comportamentul ei si dupa cum se perinda prin casa. Adora sa fie mangaiata si sa i se dea atentie, alegand sa vorbeasca doar cand i se comunica vreun lucru alintat de catre bipezii casei. Este extrem de captivata de ce fac celelalte pisici ale noastre, adaptandu-se excelent si gasindu-si de lucru si daca acestea decid ca vor sa aiba alta ocupatie.
Liau este potrivita pentru omul care isi doreste un prieten devotat mult timp de acum incolo si care intelege cat de mult ar trebui sa apreciem o fiinta plapanda care reuseste sa faca abstractie de greutati si sa se bucure sincer de ceea ce ii ofera viata.
Ea a stiut inca din prima zi sa foloseasca litiera, este deparazitata intern, deparazitata extern, sterilizata si are carnet de sanatate. Adoptatorului/adoptatoarei i se vor oferi de asemenea: castronele de apa si de mancare, cateva jucarii si 2 kg de hrana.
Astept cu nerabdare un telefon sau un e-mail pentru a va raspunde la orice intrebari suplimentare.
Adresa de email:
Telefon: 0745167464

Liau-1-2-2
Liau-3-2-2
Liau-5-1-2

Completează mai jos formularul de adopție pentru Liau sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745167464


Formular de adopție