☘️Lemonade si Oranjeade vor sa ramana impreuna

NumeOranjeade si Lemonade, Femela
Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 săptămâni☘️Lemonade si Oranjeade de adoptat impreuna!
Cand oamenii vor sa adopte o singura pisica dintr-un cuib de pui, se desparte o familie. Am avut cereri de adoptie pt fiecare din ele. Insa nimeni nu a fost suficient de receptiv si empatic incat sa le adopte pe amandoua desi acasa la ei nu mai era nicio pisica. Pt ca ei au vrut una singura, iar eu am vrut sa ramana impreuna, sunt inca la noi dupa 1,5 ani.

☘️Au fost 5 surioare crescute cu biberonul de la o zi de viata. Pt ca celelalte 3 s-au despartit de cuib cand au inceput sa creasca si au devenit exploratoare si independente una de cealalta, a fost relativ usor sa le gasim familii adoptive unde sunt iubite si rasfatate si au in plus si companie felina, fiecare avand cate un motanel drept partener de joaca, iar una din ele are chiar doi pretendenti la dragostea ei… platonica evident:).

☘️Pt ca Lemonade si Oranjeade au fost extrem de atasate una de cealalta, nu am vrut sa le despart. Incercam in continuare pana gasim acel om care sa inteleaga relatia dintre ele. Ca personalitate sunt f iubitoare si linistite, au nivel de energie scazut, se joaca moderat, nu sunt cataratoate si exploratoare.
Ele se iubesc una pe cealalta si adora oamenii, sunt pupacioase, afectuoase si cu motorase de tors la turatie maxima.
Au 1,5 ani si sunt pregatite cu tot ce trebuie: deparazitari, vaccinuri, sterilizare.

Daca tu esti omul care le vrei ca sa iti bucure viata si sufletul, locuiesti in Bucuresti la apartament, ai balcon inchis si esti dispus sa asiguri geamurile cu plase solide de protectie, asteptam sa ne scrii la email:


www.adoptii-animale-hope.orgCompletează mai jos formularul de adopție pentru Oranjeade si Lemonade


Formular de adopție