LATTE

NumeLatte, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon mail
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 7 luniLatte

CITESTE TOT TEXTUL

“Am aparut pe lume in spatele Ateneului. Am fost 7, toti la fel. Multi oameni se opreau si ne admirau si se mirau cum de mami neagra toata a produs 7 bufnite ca noi. Ei nu stiau, dar noua ne-a zis mami secretu: Tati e motan “liber”, pleca si se intorcea and voia de acasa. Doar ca la noi nu s-a intors niciodata. Mami a fost f trista. Cel mai greu a fost cand 3 dintre noi au fost calcati de masini, chiar in fata ei. Asa ca mami ne-a invatat un lucru pe care il tinem minte si acum. Mai bine sa-ti fie frica si sa stai pitit decat sa dai de rele. Noua si acum ne e frica. Nu mai tinem minte de ce. Intr-o zi, niste tipe ne-au pacalit. Pe mami au prins-o prima, pe noi pe rand. Intr-o chestie ciudata de metal cu papa bun ca momeala. Acum noi incepem sa invatam contrar a ce ne-a invatat mami: sa nu ne mai fie frica. E cam greu. Daca vrei sa ne inveti cum faci tu sa nu iti fie frica mereu si cum sa e sa ai un prieten pe viata, scrie-ne.”

Bufnitele sunt: Fursec (M, ochii sasii), Eclair, Latte, Brulee (F, au putin galben pe fata). Au cam 2.5-3 luni. Dupa cum ele zic: sunt sperioase. Fursec si Latte sunt mai dezghetati, Brulee si Eclair sunt inca reticente. Cu calm se pot lua toti in brate si inghesuiti cu iubire, lucru de care au mare nevoie pana prind incredere.
Mama lor este salbatica asa ca a fost prinsa cu cusca capcana, sterilizata si eliberata. Tatal lor este un motan necastrat lasat sa umble liber si sa monteze tot ce prinde. Consideram ca oamenii lui sunt direct responsabil de moartea puilor calcati de masini ce au venit pe lume din cauza faptului ca al lor motan e liber si necastrat.

Sunt in tratament pentru microsporum – micoza (Doar Fursec mai prezinta semne si a facut si o doza de Biocan M)
Au fost deparazitati intern si extern si urmeaza sa fie vaccinati.

Cautam familii care :
-au experienta mai mare cu pisici mai dificile, ce pot acorda timp si rabdare acomodarii lor si ce isi asuma cu drag ca vor fi prieteni nedespartiti pentru urmatorii 20ish ani.

Conditii ale adoptiei:
– doar apartament in Bucuresti, balcon inchis
-plase solide la cel putin 1-2 ferestre (metalice, nu doar de tantari) sau interes in a le monta
– familii fara copii. Daca se sperie pot zgaria serios si au nevoie de un mediu linistit sa capete incredere.
– preferabil sa existe o alta pisicuta foarte sociabila
-semnam contract de adoptie.
Toate conditiile sunt obligatorii.

Scrie-ne doar daca stii ca te poti incadra in ceea ce ne dorim pentru ele si daca esti un om sincer, deschis, rabdator si negrabit.

Vom avea o discutie mai lunga pe mail si vom pune mai multe intrebari sa ne asiguram ca ajung la familia ideala. MAIL:

Adresa de email:
Telefon: mailCompletează mai jos formularul de adopție pentru Latte sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: mail


Formular de adopție

2 mesaje

am citit anuntul, ma intereseaza , indeplinesc toate conditiile, va las telef meu 0740275431

Oprea Florin Alexandru 16 ianuarie 2021 la 12:57 am

Bună seara,
Sunt interesat în a adopta aceasta scumpa pisică.
Menționez ca am experienta cu pisicile, în special cu cele ce au “personalitate”.
0751214144
Ma puteți contacta prin orice metoda : mail sau telwfon
Aștept răspunsul d-voastra
Mulțumesc și o seara faina sa aveți.