Kira si Masha

NumeKira (tigrata) si Masha (neagra), Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0773931690
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
EticheteCele doua pitice de 2,5 luni sunt educate la litiera, deparazitate intern si extern, invatate sa-ti ciuguleasca degetele de la picioare prin patura, sa vaneze cablul de la telefonul pus la incarcat, sa doarma pe partea ta de pat, sa se joace la cele mai nepotrivite ore (de preferat dupa ce te culci), sa te foloseasca ca pe o trambulina in timp ce dormi, sa pofteasca la orice ai farfurie, sa iti ascunda papucii pe sub pat. Aceste lucruri nu sunt singurele pe care stiu sa le faca, restul te invit sa le afli pe propria piele.
Sunt surori si sunt foarte apropiate. Mi-ar placea sa le pot da impreuna, dar, daca nu se poate, le voi desparti. Asa cum se observa din poze, nu sunt de rasa, dar asta nu inseamna ca nu iti pot umple viata de bucurie cu dragalasenia si afectiunea lor. Mesajul acesta este doar pentru persoane responsabile, obisnuite cu puii de pisica, rabdatoare si cu somnul greu. Nu vreau sa devina jucaria/jucariile vreunui copil.

Adresa de email:
Telefon: 0773931690Completează mai jos formularul de adopție pentru Kira (tigrata) si Masha (neagra) sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0773931690


Formular de adopție