Isabel pentru adoptie rasponsabila

NumeIsabel, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 oreMa cheama Isabel si sunt cat o palma. Cand ne-a luat mami de pe campuri pe mine si pe ceilalti 5 fratiori, intr-o sambata pe la 11 noaptea, eu intrasem in hipotermie, adica eram la un pas de moarte. Mami s-a speriat cand a vazut in ce stare sunt dar a luptat pt mine si impreuna am reusit si iata-ma acum aici sa incerc sa va cuceresc.
Sunt cea mai mica dintre fratiorii mei dar sunt cea mai vocala. Cand o vad pe mami ca vine la noi, eu sunt prima care vorbesc pt ca stiu are mereu cu ceva bun si o cert ca sa ne puna mai repede in castronel.
Mami zice ca sunt o mica minune, fie vorba intre noi, ea asa spune despre noi toti, dar stiu ca pt mine are ea ceva aparte. Acum sa va spun drept si eu zic ca sunt speciala. Pai da, cine a mai vazut fetita cu barbison si cu par grizonat?

Asadar, daca si voi ma vedeti prin ochii lui mami, va astept sa discutam. Ca sa fie treburile clare, va spun ca vreau sa locuiesc la apartament cu balcon inchis si plase solide la geamuri.


www.adoptii-animale-hope.orgCompletează mai jos formularul de adopție pentru Isabel sau contactează telefonic autorul anunțului la tel:


Formular de adopție