Iepura, pisica cu poftă de viață. Adopt-o!

NumeIepura, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 săptămâni
EticheteIepura îți arată în fiecare zi că are poftă de viață. E energică, jucăușă, chițăitoare, dar fără să fie deloc stricăcioasă. E prietenoasă cu orice ființă, fie ea om, altă pisică sau cățel. Dacă ai altă treabă, își face singură jucării. Pare recunoscătoare în fiecare zi că e în viață. În plus, îi place foarte mult să aibă companie și să fie alintată. Îți dă burtica la răsfăț, îți vorbește când o mângâi și te face pur și simplu să te topești.

Mititica a fost inițial luată în stradă doar pentru sterilizare, urmând să fie repusă în teritoriu. „Teritoriu” pentru ea însemna o curte mizerabilă, unde o persoană cu probleme psihice îi făcea viața un iad pentru simplul fapt că exista. Pentru că am văzut că a avut nevoie de doar 2 zile să se obișnuiască cu viața la apartament, ne-am hotărât să-i dăm o șansă și să o promovăm pentru adopție. Dar fata care o ține în foster mai are 6 pisici și 2 câini, deci timpul Iepurei este limitat.

Dacă vrei să-i dai tu șansa vieții ei, lasă-mi un mesaj pe Whatsapp!

P.S. Iepura are în jur de 5-6 luni, e deparazitată, vaccinată, sterilizată și are carnet de sănătate. Folosește cu brio litiera.Completează mai jos formularul de adopție pentru Iepura sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție