Goldie, returnată din adopție pe motiv că e „prea lipicioasă”. Dă-i tu o nouă șansă!

NumeGoldie, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteDa, nu e o glumă. Goldie chiar a fost returnată din adopție pe motiv că e prea lipicioasă. Și da, chiar e genul de puiuță care îți stă toaaată ziua în suflet.

Mititica asta trăiește în simbioză cu omul ei. Te urmărește peste tot, te ajută la toate treburile casei și, dacă lucrezi sau te relaxezi în fața Netflixului, stă cu orele în brațe. Îi place la nebunie să fie pupată și să pupe (și nu oricum, pur și simplu îți bagă limba în gură). Bonus, mai e și vorbăreață foc, mai ales dacă se întâmplă să uiți că există pentru câteva minute.

Am ținut multe pisici în foster, dar niciuna de asemenea bunătate ca ea. Deși e la rândul ei doar o puiuță de 4 luni, a adoptat 2 sugari abandonați pe care îi cresc cu biberonul. Îi spală și are grijă de ei mereu. Și ea a fost crescută tot cu biberonul, poate de asta încearcă să le ofere puilor afecțiunea pisicească de care ea nu a avut parte.

Dacă crezi că pentru tine nu există „prea lipicioasă”, aștept să-mi dai un semn pe Whatsapp.

P.S. Goldie are în jur de 4 luni, e deparazitată, vaccinată, are carnet de sănătate folosește litiera și ne-am dori să ajungă într-o familie fără alte pisici, ca să acapareze ea toată atenția.Completează mai jos formularul de adopție pentru Goldie sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție