Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Ghemotoace in cautare de casa

Localitate Bucuresti
Telefon 0743920107
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteSe cauta casutele ideale si stabile pentru 5 puiuti de aprox. 2 luni. Cele 5 ghemotoace, 4 baieti alb cu negru si o fetita neagra (cu o pata alba pe burtica) sunt rezultatul unei idile a unor pisici din “cartier,” mama este din rasa comuna, dar tatal este un birmanez negru, flocos si scump la vedere. Sunt educati, fac exclusiv la litiera, iar acum iubesc sa manance bobite si conserve. Daca nu dorm, se joaca, daca nu se joaca, dorm, iar dimineata si seara mananca :)
Iubim animalele, incercam sa avem grija de toate fapturile care ne populeaza si/sau ne tranziteaza curtea, dar cu 3 caini mari, inca 5 pisoiasi este prea mult. Am avut grija de pisoiasi pana acum, dar nu am dori sa aiba soarta parintilor. Sunt crescuti in interior, intr-o bucatarie de vara, dar deja vor sa exploreze din ce in ce mai mult, asa ca este momentul perfect in care sa isi gaseasca caminul ideal. Indiferent ca este la apartament sau la curte, atata timp cat vor primi iubire si atentie. Zonele in care putem ajunge sunt Bucuresti, Ilfov, Arges.

In speranta ca acest anunt este citit de oameni de bine, astept sa ma contactati pentru detalii, fotografii mai multe, si o prezentare individuala a fiecarui pisoias daca doriti sa va mariti familia cu un ghemotoc de blana care sa va fie alaturi la bine si la rau, sa va aduca un zambet pe buze in orice moment si sa va amuze cu giumbuslucurile pe care le face.

Multumesc!Completează mai jos formularul de adopție pentru "Ghemotoace in cautare de casa" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0743920107


Formular de adopție