Garfield are nevoie de ajutor

NumeGarfield, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0723166436
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 ani
EticheteL-am gasit pe Garfield acum o luna in miez de noaspte pe pululza unei benzinarii de pe Mihai Bravu. Mi s-a parut ciudata ca o pisica sa stea covrig in iarba cu apa si mancare langa ea, mai ales intr-un loc plin de masini ca o benzinarie. Ne-am apropiat sa-l mangaiem si atunci pisoiul a scos cel mai sfasietor posibil mieunat pe care l-am auzit in viata mea.L-am ridicat cu greu si am vazut ca nu se poate tine deloc pe picioare, asa ca l-am luat acasa fiindu-me clar ca daca il lasam acolo nu mai are de trait decat cateva ore fiind o prada sigura pentru orice caine ar fi trecut.

A doua zi am fost cu el la veterinat si dupa radiografii ni s-a spus ca are oasele bazinului si piciorul stanga spate rup, ca il pot opera dar nu ne promit nimic in ceea ce priveste recuperarea lui. Cele trei zile pana la operatie nu a mancat nimic si a baut doar putina apa asa ca mi se rupea sufletul sa il vad cum se topeste pe balcon.

Dupa operatie si-a revenit incet incet, dar din pacate a ramas cu piciorul spate stanga paralizat partial, in sensul ca il misca dar il taraste usor cand merge. De aceea este un pisoi foarte cuminte care vrea doar sa fie alintat si mangaiat. Nu va putea niciodata sa alerge sau sa sara in pat, de aceea este ideal pentru cineva care vrea o pisica cuminte de casa, care sa nu faca probleme.

In aceeasi operatie a fost sterilizat deci nu marcheaza prin casa cum fac motanii adulti. Face nevoile la litiera si mananca hrana uscata.

Va rog sa il adoptati pentru ca este un pisoi cu adevarat special, foarte cuminte, afectuos si cu o vointa de viata extraordinara.
Adresa de email:
Telefon: 0723166436

P61546521
P61546571
P6154671

Completează mai jos formularul de adopție pentru Garfield sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723166436


Formular de adopție