FRISCA (baietel) in cautare de familie adoptiva

NumeFrisca, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0744440604
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 luni
EticheteMare Atentie! Ca sa se stie despre Frisca : este exagerat de iubaretz, genul care ar dori sa te pupe non-stop, sa stea pe umarul tau, sa il iei in brate, sa te joci cu el, stiti genul asta de pisicuta, de care nu scapi nici cand te duci la toaleta.
Deci da, marea dragoste a lui Frisca sunt omuletii si se lipeste imediat de orice iubitor de felinutze care vine in vizita.
Pe locul doi in lista de preferinte sunt alte pisicute, deci pentru o viata fericita de Frisca, ne-am dori sa fie a doua sau chiar a treia pisicuta a casei sa aiba cu cine se juca, cu cine se bucura.
Precizam si locul trei din doleantele lui Frisca: joaca, multa joaca, cu bete cu pene, cu undite de pisici, cu tot ce misca si fosgaie si fornaie :)
Pe langa o personalitate de exceptie, Frisca are si un colorit de blanita mai deosebit: nu e chiar alb cu portocaliu, e alb cu crem, o blanita pe care sunt “montati” niste ochisori ca mierea, blanzi si buni.
Una peste alta, Frisca este un pisoias MIAU-UN-NAT si absolut special.
Deparazitat, vaccinat, castrat si gata de adoptat.
Data de nastere estimata : 30 Iulie 2019

Adresa de email:
Telefon: 0744440604Completează mai jos formularul de adopție pentru Frisca sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744440604


Formular de adopție

Un mesaj

Buna seara !
Mi-as dori sa cunosc si eu acest motanel,daca este posibil?
Este metis? Puteti da mai multe detalii daca se poate?
Seara buna !