Fluturaș cauta casuta si familie iubitoare

NumeFluturaș, Mascul
Localitate Braila Brasov Bucuresti Buftea Busteni
Telefon 0727365233
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 săptămâni
EticheteCĂSUȚA PENTRU FLUTURAȘ
E timpul ca Fluturaș sa meargă la căsuța și familia lui.

Asigur transportul în Constanța sau la 300-400 km distanță!!

POVESTEA: l-am găsit sub o mașină, plângând, cu un picior fracturat și cu codița rupta și ea. Am făcut ședințe de laser pentru recuperarea nervilor, operație la picioruș și am tăiat codița care nu mai putea fi recuperata.
Acum suntem gata sa zburăm…. Pardon zburdăm!

Pentru ca a avut un început de viata dificil, cred ca e un pisoiaș foarte norocos și mai cred ca va fi și de acum încolo. Toate necazurile nu îl împiedica sa fie un pisoi normal, jucăuș si iubitor.

Superstiția spune ca pisicile negre aduc ghinion. Eu spun ca Fluturaș, pentru ca are chiloței albi, nu doar ca e un norocos, ci și aduce noroc.

DETALII: e deparazitat intern-extern, face la litiera, mănâncă bobite, bea apa o grămadă, e foarte energic, toarce imediat ce pui mana pe el și e foarte prietenos cu alte animale. Are atâta dragoste de oferit!

BONUS: vine cu toată dragostea din lume și mâncărică pentru juniori.

CERINTE: va merge doar la apartament, adoptatorii îl vor deparazita și vaccina la timp și la vârsta optima 8luni-1 an îl vor STERILIZA.

*Mi-as dori din suflet, sa păstrăm legătura, din când în când sa îl vad macar in poze. În cazul în care adoptatorii nu se vor putea obișnui, o alta cerință este sa nu îl dea pe stradă, ci sa mi-l înapoieze sau sa găsim împreună o alta familie.Completează mai jos formularul de adopție pentru Fluturaș sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0727365233


Formular de adopție