Fetita alergica ii cauta o noua familie lui Tomita

NumeTomita, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0772022352
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteDoar pentru cei cu adevarat interesati in adoptarea unui nou membru al familiei.

Tomita este un motan de aproape 3 ani, mai problematic; de cand l-am castrat, in loc sa fie mai cuminte, a inceput sa muste. Se joaca foarte frumos atata timp cat cel care se joaca cu el are mancare in mana (o bucatica de sunca); este dresat sa sara acolo unde ii aratam cu degetul (ex. scaun, masa) sau sa mearga invers – totul cat avem mancare in mana. Daca ii aruncam o mingiuta, de obicei o aduce inapoi, cateodata se da peste cap atunci cand ajunge langa picioarele noastre, lasa mingiuta si asteapta sa i-o aruncam din nou. Ii place sa sara in cutii de carton dar si sa le rontaie.

Cand vine un barbat langa el se tolaneste pe jos, face plecaciuni si toarce, se duce sa manance bobite din castronul lui si iar revine langa barbat, luand-o iar de la capat. Pe femei vrea sa le muste daca nu au mancare. Nu sta la mangaiat decat la barbati, rar la femei.

Din pacate, daca se sta mai mult in camera cu el, si nu avem mancare cu noi, vrea sa atace, se ascunde, ne pandeste cu ochii mari si rotunzi, sare sa ne muste si apoi iar se ascunde – NU este un atac cu urechile pe spate si trupul intr-o parte. Avem mereu cu noi o crema si atunci cand se apropie pus pe atac (nu cand e dragalas, somnoros si ne lasa sa il mangaiem), i-o punem in fata, o miroase si ne lasa in pace vreo cateva minute.

Nu il dam din acest motiv, l-am pastra pentru ca, cu toate problemele acestea, Tomita este iubit. Din pacate fiicei mele i s-a declansat alergia la animale (si nu numai) in urma substantei de contrast la un RMN, si de atunci ne chinuim cu amandoi: fiica noastra are crize in care nu poate sa mai respire, iar Tomita sta pe balconul inchis cu termopan (la caldurica)…singurel, noi mergand din ora in ora ca sa socializeze.

Dr. alergolog ne-a spus ca trebuie neaparat sa il donam pe Tomita, orice deschidere a usii de la balcon insemnand noi alergeni care ajung la fata, chit ca ea nu intra in camera cu balconul.

Va rog, daca vreti sa il luati, ganditi-va bine. Stiu ca exista si alti iubitori de animale ca si noi, care vor vedea ca Tomita merita o sansa, cu tot cu problemele lui. Poate sa fie un scumpic, atata timp cat se sta pe un termen limitat cu el in camera.

Nu recomand familiilor cu copii sau doamne singure, macar un barbat sa fie in familie, este foarte timid cu barbatii.

Tomita are: Carnet de Sanatate (este vaccinat si castrat), cusca, perie, lopatica si mingiute.

P.S. Daca il adoptati, noi nu mai putem sa il luam inapoi, dar daca nu se acomodeaza, va rog sa nu il dati afara, incercati sa il donati.
Adresa de email:
Telefon: 0772022352Completează mai jos formularul de adopție pentru Tomita sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0772022352


Formular de adopție