Fetita 1 luna abandonata intr-o cutie (video cu ea)

Localitate Bucuresti
Actualizareacum 1 an
EticheteContact

Sunt o fetita de 1 luna. Nu stiu care este motivul, insa m-am trezit intr-o cutie de pantofi, pe un scutec si cu un castronel de lapte, sa-mi tina de foame. Eram in fata unei scari, dar am reusit sa ies din cutie si am ajuns intr-o gradina unde am inceput sa plang de frica ca nu stiu unde sunt, nu stiu unde e mami a mea, nu stiu unde sunt oamenii care pana acum au avut grija de mine. Dar imediat a parcat o masina langa gradina si a venit o fata la mine si am fost asa fericita incat am inceput sa torc de fericire ca cineva imi raspunde la plans.

Noua mea mami temporara mi-a dat de mancare hrana umeda pentru pisoiasi si am papat totul de pe degetele ei, s-a jucat cu mine si i-am tors intruna, dupa care am ajuns la o clinica veterinara, unde stau inchisa intr-o cusca, iar asistentele au grija de mine pana mami cea temporara imi gaseste parintii mei pe viata, care sa ma iubeasca, cu care sa ma joc intruna si care niciodata sa nu mai renunte la mine de parca as fi o bucata de gunoi. Deja am mai trecut prin asta, nu as mai supravietui unui al doilea abandon.

Link-uri video cu mine, ca sa vezi cum ma joc, torc si sunt fericita ca ii pasa cuiva de mine gasesti aici: video 1 ►, video 2

Pentru viitorii mei parinti (care nu stau la curte si vor sa ma pastreze pe viata, sa aiba grija de mine si sa ma pretuiasca ca pe o comoara, asa cum merit), sunati la 0720115643 sau scrieti la . De abia astept sa nu mai stau singurica, intr-o cusca mica si sa ma joc si sa torc unor oameni pe care ii ador.

Update – pisicuta a fost adoptata.