EASY & VO

Localitate Bucuresti
Telefon mail
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni“Eram 3 frati si joi noapte ne-am trezit in iarba in parcul Izvor.
Chiar ne distram, alergam, tzopaiam, am gasit pe niste unii care dansau ciudat si ne-am bagat printre picioarele lor. Era super.
Pana au aparut niste fete setate grav a ne inhate.
Nu stiu ce le-a apucat. Dar, pana la urma, ne-au apucat. Ma rog, pe 2 din 3.
Acum suntem, cica, in asteptarea unei super familii. In caz ca va simtiti cu musca pe caciula, scrieti-ne!”

Cei 3 pisoi au fost lasati in jurul orei 10 PM in parc, la nici 50 m de bulevard. Probabil ca cica i-a varsat acolo s-a gandit ca e ok, sigur ii ia cineva. Cineva i-a luat (desi casele noastre sunt pline) dar a mai gasit doar 2 pt ca al treilea se pare ca a fugit si a fost de negasit.
Initial noi am crezut ca pisoii sunt ai grupului care avea o sedinta de stretching fix unde se jucau pisoii. Dar ne-am lamurit curand ca nu si ne-am si amintit cum e sa fii total indiferent la absolut tot ce se intampla in jurul tau si sa reusesti sa fii concentrat doar pe sine si sa reusesti sa iti faci exercitiile de stretching desi 3 oameni incearca 20 min sa prinda 2 pisoi ascunsi printre picioarele tale. Si sa nu ajuti cu nimic.

Soarta pisoilor ar fi fost clar sumbra, o gramada de catei liberi si reactivi umblau in zona si ne temem ca al treilea pui e f posibil sa se fi intalnit cu unul inainte sa observam noi pisoii.

Sunt 2 baietei, nascuti aprox 05.07.2021.
Pot fi adoptati doar in Bucuresti, la apartament, plase solide.
Semnam contract de adoptie.

MAILCompletează mai jos formularul de adopție pentru "EASY & VO" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: mail


Formular de adopție