Dovlecel, motănel de nădejde, pentru adopție

NumeDovlecel, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0724 363 750
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o săptămână
EticheteȘtii cum sunt oamenii ăia pe care te poți baza în orice situație? Cam așa e și Dovlecel, doar că în variantă pisicească. De exemplu, la City vet, cabinetul care îl găzduiește până la adopție, s-a atașat de o puiuță de 6 săptămâni, pe care nu o scapă din ochi. O protejează când se joacă, ca să nu se accidenteze, o lasă mereu să mănânce prima și-i veghează somnul. Îți poți pune toată nădejdea în el!

Cât despre povestea lui, el preferă să nu o mai rememoreze. Cert e că a ajuns la cabinet cu una dintre lăbuțele din spate aproape sfărâmată, dar niște mâini fermecate l-au operat și au reușit să-i salveze piciorul. Așa că o poate lua de la capăt și speră ca de data asta viața lui să fie una fericită și tihnită. Că el e un motănel tare liniștit și cuminte, atent mereu să nu deranjeze.

Minunea e încă la prima tinerețe, are 1-2 ani, e deparazitat, vaccinat și castrat. S-a pus bine la punct pentru viitorii adoptatori, pe care-i așteaptă să-l cunoască la City vet. Doar să dea un telefon înainte.Completează mai jos formularul de adopție pentru Dovlecel sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724 363 750


Formular de adopție