Două pufoșenii cuminți frate & soră 😻🐱💕

NumeDAISY & ZEPHYR ❤️,
Localitate Bucuresti
Telefon 0722 198 508
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o zi
Etichete31BUCUREȘTI
PENTRU ADOPȚIE ÎMPREUNĂ 😻

DAISY & ZEPHYR (10 – 11 luni) ❤️

Două pufoșenii cuminți, frumoși și jucăuși in combinația frate-soră își caută o căsuță împreună unde să fie iubiți, îngrijiți și răsfățați pentru tot restul vieții lor. Sunt extrem de blânzi și dornici de afecțiune și iubire. Se iubesc foarte mult și vor pleca în adopție doar împreună.

Daisy și Zephyr au trecut printr-o adopție nereușită, nu din vina lor ci pentru că familia respectivă nu a înțeles ce implică responsabilitatea adopției a unor pisoi. Așadar ne dorim ca a doua oară să ajungă la o familie minunată și permanentă care îi vor prețui și iubi pentru tot restul vieții lor.

DAISY este o minionă adorabilă care începe să toarcă doar când te uiți la ea și vine imediat spre tine. Nu refuză niciodată o sesiune de afecțiune și iubire.

ZEPHYR este absolut delicios și amuzant. Când îi dai atenție, începe imediat să se alinte și întinde lăbuțele spre tine ca să te simtă mai aproape de el. Nu ai cum să nu te îndrăgostești de el.

Sunt deparazitați intern și extern, vaccinați, sterilizată/castrat. Vin cu carnețele de sănătate, jucării, pătuț și mâncărică pentru început. Ne dorim o adopție responsabilă într-un cămin unde vor fi tratați ca membri indispensabili ai familiei.
Mulțumim ❤️Completează mai jos formularul de adopție pentru DAISY & ZEPHYR ❤️ sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722 198 508


Formular de adopție