Donez doi pisoi foarte afectuosi și drăguți

NumeRen și Ani, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 12 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 12 luni

Ren și Ani sunt parteneri de joacă de aprope 2 ani, amândoi sunt extrem de blânzi, jucăuși și iubitori cu oricine stă cu ei, ambi dorm cu oamenii dacă au voie și pe ei pentru căldură.
Ren e mare, grasuț, alb-negru și iubește pe oricine are mâncare și e dispus să-l mangâie, începe să se frece și ceară să fie mângăiat și cocoloșit la câteva zile, îi place să fie mângăiat și scărpinat peste tot, cere și oferă mereu afecțiune. Ani e mică, tigrată, enegică ca un câțeluș și puțin timidă cu persoanele noi dar iubește să se joace, exploreze și stea cu alte pisici, ține mult la Ren, odată ce se obijnuieste cu cineva începe să se frece de piciore, facă biscuiți si toarcă mereu când o vede, ea și Ren se joacă singuri mai mereu dar iubesc alte pisici și oameni care vor să participe.
Amândoi au fost sterilizați și au vaccinurile la zi, îi predau cu jucări, boluri, paturi.
Țin mult la ei, nu mai pot să îi țin în viitor așă că le caut o famile sau persoană adecvată care să îi iubească la fel de mult, ei se atașează de orice persoană ține la ei și îi apreciază.Completează mai jos formularul de adopție pentru Ren și Ani sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0720671000


Formular de adopție