DONAM URGENT

Localitate Bucuresti
Telefon 0763971339
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAcum cateva luni am gasit in gradina blocului 5 pui de pisici dintre care 1 era in stare grava de deshitratare,l-am dus la un cabinet veterinar dar din pacate nu a supravietuit.Ceilalti nu erau nici ei intr o stare tocmai ok,erau flamanzi si plini de puricei.
Cateva zile au stat in gradina blocului ascunsi iar dupa aceea dna Flori m-a ajutat cu ei,i-a luat in casa si ia deparazitat,spalat si ingrijit.Incepusera ploile asa ca dna Flori a decis sa ii tina in casa alaturi de un catel micut si alte 9 pisici,ulterior am reusit sa dam spre adoptie 3 dintre ei,au ramas o fetita si un baietel foarte frumosi si inteligenti care fac la litiera.
Au 5 luni.Baietelul este un nazdravan,inteligent si foarte jucaus,adora sa se joace cu orice,este sociabil cu orice animalut si cu oamenii insa are hernie omblicara care necesita operatie pe care o platesc eu numai ca trebuie sa il operez cand este adoptat pt ca noii stapani sa aibe grija de el ca sa nu alerge sa se catere sau altele.
Fetita este adorabila insa timida pana cunoaste omul,este sociabila cu alte animalute.Fetita este sanatoasa,jucausa si o rasfatata care prefera sa doarma pe om.
Dna Flori este o persoana de milioane insa din pacate nu se mai poate descurca si dorim sa le gasim casute impreuna sau separat.
Bucuresti
Adresa de email:
Telefon: 0763971339


Completează mai jos formularul de adopție pentru "DONAM URGENT" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0763971339


Formular de adopție