Doi fratiori minunati

Localitate Bucuresti
Telefon 0721771519
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 ani
EticheteKiki si Fuji, doi pisoi neastamparati, isi cauta stapan. Sunt frati, au fost salvati de la moarte in primele lor zile de viata, apoi hraniti timp de doua luni de catre 5 persoane. Au fost tot timpul impreuna, desi sunt diferiti ca soarele si luna. Sunt deparazitati intern si extern, invatati cu litiera. Nu fac nazuri la mancare si nu sunt activi pe timpul noptii, nu deranjeaza. Au nevoie doar de hrana, curatenie, grija si multa iubire.

Kiki (dreapta) este o fetita tigrisor cu blana putin aspra, ingrozitor de vioaie si dinamica. Este plina de personalitate, mereu dominanta, exagerat de curioasa si cu rezerve nelimitate de energie.

Fuji (stanga) este baietel, foarte cuminte, iubitor si torcator. Blanita lui este foarte moale, total diferita de cea a sorei lui. Pasiunile lui sunt dormitul cat mai aproape de o fiinta umana si mangaierile foarte lungi.
Adresa de email:
Telefon: 0721771519

24
151
26

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Doi fratiori minunati" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0721771519


Formular de adopție