Dau spre adopție 3 pisoi draguti: 2 baieti si o fata

Localitate Galati
Telefon 0755675243
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 luni
EticheteAu fost găsiți leșinați, pe cand aveau aprox 3 săptămâni, din cauza unui virus care afectează in special puii de pisica. Fetita se afla intr o stare gravă: avea ochii umflați cat cepele, de aceea a ramas fara ambii, dar se comporta ca o pisica normala, se joaca, este iubitoare si foarte cuminte. Are nevoie de un stăpân care poate sa o tina in casa (datorita faptului ca se ghidează cu ajutorul mustatilor si al auzului, pentru e evita mașinile care o pot pune in pericol) si care are timp sa stea cu ea pentru a i oferi dragostea necesară. Cred ca nu o sa provoace daune (de ex: sa zgârie canapelele, perdelele).
Unul dintre baietei are ochii de culori diferite: unul căprui si altul verde si este foarte alintat. Isi pune încrederea greu in oameni, dar odata castigata, nu mai scăpați de el. Mare diferenta intre cei 2 baieti nu este, ambii se alinta toata ziua, dar celalalt nu are probleme cu încrederea:)))), in schimb este foarte jucăuș si plin de energie (ma obosește si pe mine).
Va rog sa alegeți pisoii in funcție de caracterul pe care il au si nu dupa aspect pentru ca, cine stie, poate sunteti “suflete pereche”.
Pe scurt, fetita fara ochi vrea pe cineva cu care sa doarma seara, sa se alinte, sa se joace, si desigur, sa crească impreuna!
Baiatul cu ochii diferiți vrea doar iubire si atentie, mai putina joaca decat ceilalti, dar nu deloc.
Baiatul nr 2- iubire multa si desigur, joaca joaca joaca!
Motive pentru care ar trb sa adoptați:
-animalele vor fi mereu recunoscătoare pentru ca le ati salvat (vorbesc din experiența) deoarece ele stiu cum e pe strada, fara mancare, in pericol si frig, incapabile sa se “planga”, spre deosebire de cele născute si crescute in puf.
-nu conteaza aspectul pentru ca doar blana e diferită, nu exista animale mai putin frumoase, toate merita sa fie fericite.
Daca va întrebați de ce nu le păstrez eu: mai am inca 2 pisici adulte. am decis sa păstrez numai unul dintre pui (erau 4 cu tot cu cea pe care o tin eu) pentru ca poate sta afara si nu are nevoie de atat de multa atentie ca celelalte si consider ca s a obisnuit cu mine si cu mediul in care se afla.
PUTETI SA ADUCEȚI PISICA INAPOI ORICAND DACA INTERVINE CEVA SAU DACA NU PUTETI SA AVETI GRIJA DE EA. Prefer sa le iau eu si sa le gasesc alta casa decat sa sfârșească din nou, in strada. Au deparazitarea interna si externa facuta (viermi intestinali + purici). Le mai lipsește vaccinul si desigur castrarea/sterilizarea cand împlinesc varsta necesară.

Adresa de email:
Telefon: 0755675243Completează mai jos formularul de adopție pentru "Dau spre adopție 3 pisoi draguti: 2 baieti si o fata" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0755675243


Formular de adopție