Dacă Robert De Niro poate şi noi Românii putem!

Localitate Bucuresti
Telefon 0744.684.175
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 ani
EticheteRobert De Niro s-a îndrăgostit de o pisicuţă suferind de o boală degenerativă incurabilă.

Capucin nu se află într-o situaţie atât de gravă. El este un motănel de 1 an născut şi crescut „pe acoperiş”, alintat, jucăuş, plin de încredere, energie şi viaţă. Din păcate, Capucin a fost lovit cu cruzime de către un semen al nostru şi, deşi iniţial i s-au dat puţine şanse de supravieţuire, prin efortul extraordinar al medicilor de la Clinica Biovet, după 6 săptămâni de spitalizare şi tratament, el s-a recuperat miraculos.

Capucin şi-a pierdut însă complet auzul. Ca urmare, nu se mai poate întoarce la familia lui felină de pe acoperiş fără riscul de a cădea pradă atacului unor căţei sau oameni, sau de a fi lovit de maşini.

Capucin este extrem de afectuos, dornic să doarmă în braţe şi să fie în permanenţă în compania cuiva, foloseşte litiera, mănâncă hrană pt. pisoi uscată sau umedă, dar şi mâncare obişnuită, este castrat şi extrem de curat. El este membrul perfect al unei familii care are nevoie de dragostea şi alintul unei feline extraordinare, o familie care locuieşte într-un apartament sau o casă unde nu există riscul să fie atacat de căţei. Dacă mai este şi alt pisoi/pisicuţă în familie este şi mai bine (Capucin vine dintr-o familie cu 6 membri de care ii este tare dor).

Dacă De Niro poate iubi o pisicuţă „altfel”, sigur şi în România există suficienţi oameni CURAJOŞI şi ALTFEL decât cei care l-au lovit cu bestialitate, capabili şi dornici să devină noua familie iubitoare a lui Capucin.
Dacă Dvs. sau prietenii, cunoştinţele, colegii iubitori de animale vă încadraţi în această categorie, vă rog să mă contactaţi prin e-mail sau telefon.

, 0744.684.175

NB: sursa primei fotografii: http://www.antena3.ro/life-show/fun/ea-este-noua-senzatie-a-internetului-pana-si-robert-de-niro-a-tinut-mortis-sa-fie-fotografiat-cu-ea-212188.html

Adresa de email:
Telefon: 0744.684.175

Noua-senzatie-a-internetului_3
P6090007_2
20130503_213842_2

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Dacă Robert De Niro poate şi noi Românii putem!" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744.684.175


Formular de adopție