Coco(2 luni) a fost gasit lovit de masina, dar isi doreste atat de mult o viata lunga si frumoasa, incat s-a hotarat sa traiasca.

Numecoco, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0729022727
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 7 ani
EticheteAsa cum am mentionat in titlu, Coco are o poveste trista. A fost lovit de masina si “sters” de inca cateva pana am reusit sa ajungem in mijlocul unui bulevard sa il salvam. Acum este aproape vindecat, doar codita o are fracturata, dar aceasta se sudeaza de la sine.
Este plin de dragoste si nu-si doreste decat o familie care sa il iubeasca si ingrijeasca.Nu este pretentios la mancare si nici galagios, aproape ca nu se simte ca e in casa.
Din spusele veterinarului a rezultat in urma unei povesti de dragoste intre o pisica de rasa si una minunata (dar care nu era de rasa) smile emoticon, asadar o sa aveti o pisica frumoasa precum una de rasa si iubitoare precum una de pe strada.
Imi doresc sa ajunga in Bucuresti, la apartament, la o familie dispusa sa ii ofere toata iubirea de care are nevoie si care sa imi permita sa il vad din cand in cand , macar in poze.
Asigur transportul si eventualele vizite ulterioare la veterinar, dpdv financiar.
Adresa de email:
Telefon: 0729022727

mic2
mic3

Completează mai jos formularul de adopție pentru coco sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0729022727


Formular de adopție