Chiar sunt asa de urata sa nu ma vrea nimeni :< ?

Numecuki, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0799952494
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
Etichete“Pisicuta Cuky are nevoie URGENT de adoptie sau macar de foster neplatit (cazare temporara). Am salvat-o din strada intr-o stare precara, pentru a-i oferi o sansa la o viata mai buna, insa, dupa ce s-a recuperat, nu am reusit sa-i gasesc o familie, astfel ca de cateva luni sta inchisa intr-o cusca pentru ca nu am alta solutie pentru ea.

Este o pisicuta foarte blanda si afectuoasa, educata la litiera, jucausa, deparazitata si sterilizata. I s-au facut toate testele de sanatate si au iesit bune, cu exceptia celui de Coronavirus, la care a iesit slab pozitiv. Acest lucru nu ii afecteaza cu nimic viata, riscul este minim pentru o pisicuta de varsta ei, care are sistemul imunitar format, atat timp cat este tinuta in casa, insa nu se recomanda sa imparta litiera cu alte pisici nepurtatoare pentru ca le-ar putea transmite virusul. (Astfel, este ideala pentru o familie care nu are deja o alta pisica sau care mai are pisici Coronavirus pozitive.)

Daca ar fi fost gri sau alba, sunt convinsa ca si-ar fi gasit de mult adoptator, insa dezavantajul lui Cuki este ca are coloritul Tortoiseshell (Tortie), care din pacate nu este considerat atat de atractiv de unii oameni. Totusi, eu zic ca este o pisicuta foarte frumoasa si mi se rupe sufletul ca nu o doreste nimeni, pentru ca merita toata afectiunea si o viata lipsita de griji. ❤️

Se ofera unei familii responsabile din Bucuresti, preferabil la bloc. Pentru detalii, sunati la 0799952494.”

Adresa de email:
Telefon: 0799952494ĺ

Completează mai jos formularul de adopție pentru cuki sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0799952494


Formular de adopție