acum 4 ani

Întrebări și răspunsuri » , , , , , ,

Cel mai iubit dintre pisoi

din primele ore de viata, de cand a fost gasita intr-o punguta la tomberon, acest puf a fost crescut exclusiv de om. nici vorba sa ii fie frica de oameni, siesta si-o face in brate, sau daca nu, macar cu o labuta pe papucul tau.
are o luna si zece zile, a invatat sa manance si bobite, dar inca ne mai alintam cu biberonul din cand in cand. cauta buzele ca sa fie pupata, suge noaptea daca prinde un coltisor de piele, nu miauna mai deloc, caci n-a fost nevoie sa planga vreodata ca sa primeasca toata atentia, de fiecare data.
este curata, si sanatoasa, si pufoasa, si foarte-foarte iubita. asadar familia pe care i-o cautam va trebui sa se ridice la aceste standarde. cererile de adoptie le voi tria si voi alege norocosul pe 6 septembrie, cand fetita va implini doua luni fara o saptamana.
noua familie va trebui sa accepte contract de adoptie, si multa pofta de joaca.

Adresa de email:
Telefon: 07219809382 raspunsuri
Neculesei Claudia 30 august 2018 la 1:09 pm

Buna ziua!

Daca micuta isi mai cauta casuta, noi am fi extrem de interesati. Prietenul meu, Alex, si cu mine iubim pisicile si dorim sa adoptam pufosenia dumneavoastra, sa ii oferim un camin stabil si multa, multa dragoste. Alex are deja o fetita, Pussy, de 17 ani. Ea a ramas acasa cu bunica, sunt suflete pereche si nu pot una fara cealalta. Noi ne-am mutat impreuna anul trecut, in Octombrie ne casatorim, si vrem sa incepem o familie. Am fi extrem de norocosi sa o primim pe micuta dumneavoastra in familia noastra. Nu ii va lipsi niciodata iubirea si atentia noastra, va fi foarte bine ingrjita si alintata. Pe 20 Septembrie este ziua lui Alex, sa o primim pe micuta la noi acasa ar fi cel mai minunat cadou (pentru amandoi).

Sper din suflet sa ne luati in considerare atunci cand alegeti familia pufoseniei. Numarul meu de telefon este 0743068416. Daca ne alegeti pe noi, vom fi pregatiti cu actele de adoptie, litiera, papita, nisip, jucarioare si o asteptam cu bratele deschise si cu multa dragoste!

Va multumesc,
Claudia

Buna ziua !
As dorii sa adopt si eu o pisica, exact ca si cea din poza.
Va rog sa ma anuntati si pe mine daca mai aveti o fetita.
( eu am acasa un baietel si de aceea vreau neaparat fetita)
Astept un raspuns, va multumesc