Cei trei Magnifici din Bucuresti – 3luni

NumeSia, Mezu si Negrut,
Localitate Bucuresti
Telefon 0766402634
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 ani
EticheteTrei pisoi deparazitati intern si extern, au 3 luni, sunt jucausi si iubitori, invatati sa mearga la litiera si au trecut la hrana umeda si uscata. Mamica lor este siameza. Sunt doi masculi si o femela.
Negrut este baietel, la fel si Mezu. Sia este fetita. Sia si Mezu au trasaturi de siameza si ochi albastri, iar Negrut are ochii verzi, ce contrasteaza superb cu blana lui stralucitoare, neagra.
Toti trei sunt extrem de sociabili, dornici de joaca si afectiune. Sunt foarte precoci, invata extrem de repede ce au voie si ce nu au voie. Datorita caracterului sociabil, sunt companioni foarte buni, inveselesc repede pe oricine si sunt foarte iubitori. Se topesc in bratele oamenilor, atat de dornici sunt de afectiune, trasatura specifica rasei mamei lor si a lor, siameza.
Cautam stapani iubitori din Bucuresti care sa le ofere un camin potrivit pentru ei, in care sa se poata dezvolta la fel de armonios ca si pana acum.
Adresa de email:
Telefon: 0766402634

33
42
54

Completează mai jos formularul de adopție pentru Sia, Mezu si Negrut sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0766402634


Formular de adopție