Cei trei cinci muschetari

NumeAthos, Porthos, Aramis, d'Artagnan, Milady,
Localitate Bucuresti
Telefon 0745103538
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 ani
EtichetePentru ca ne-am nascut pe starda suntem bravi si curajosi. Deviza noasta este “Toti pentru unul si unul pentru toti!” si o aplicam mereu atunci cand gasim mancare, cand ne jucam impreuna sau cand exploram vecinatatile.

Am invatat de timpuriu ca lumea este un loc plin de pericole, de exemplu caini care vor sa ne manance, copii rai care ne chinuie, masini care vin in viteza si vor sa ne striveasca. Chiar daca suntem curajosi, suntem totusi tare micuti si este foarte greu sa ne protejam singuri. De aceea ne cautam prieteni care sa ne ajute, sa ne ia la ei acasa ca sa aiba grija de noi. Iar noi o sa spunem “En garde!” ca sa ii provocam la joaca, o sa ne infoiam blanita, o sa ne alintam si o sa mieunam de bucurie.
Si acum sa ne prezentam:
Athos – Sunt un mic aristocrat pus mereu pe sotii. Sunt tigrat maro si alb si am o figura foarte fioroasa.
Porthos – Eu sunt viteaz, mancacios si jucaus. Am blanita tigrata maro cu alb.
Aramis – Eu sunt elegant dar brav. Am blanita tigrata cu gri, putin maro iar burtica si boticul sunt albe.
D’Artagnan – Eu sunt cel mai curajos, primul la mancare si la aventuri. Sunt tigrat gri cu alb si am o pata alba pe spate.
Milady – am blanita alba (de lady) si doar putin gri pe frunte, care se asorteaza desigur cu codita tot gri.
Daca vrei sa ai un prieten credincios care sa te intampine bucuros cand te intorci acasa, sa faca giumbuslucuri cand ai chef de joaca sau sa toarca cand vrei sa stai linistit dar sa nu te simti totusi singur, te rugam sa iei pe unul din muschetari la tine acasa. Noi asteptam increzatori decizia ta.
Adresa de email:
Telefon: 0745103538

Cei-5-muschetari
Athos-dArtagnan-si-Milady
Aramis-si-dArtagnan-2

Completează mai jos formularul de adopție pentru Athos, Porthos, Aramis, d'Artagnan, Milady sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745103538


Formular de adopție