Caramel, motan dulce si lipicios, abandonat de cineva!

Localitate Bucuresti
Telefon 0731 618125
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 7 ani
EticheteIntr-o zi a aparut acest motan foarte bland si lipicios in curte la noi. De la inceput nu s-a ferit de oameni, nu ezita nici o clipa sa se apropie. Ii aduceam bobite si abia puteam sa-i le dam, ca isi baga capul in mana. Ne intrebam daca stapanul nu o fi decedat si mostenitorul nu il vroia pe motanul. Altfel nu intelegem cum a ajuns la varsta de 2 ani cu o personalitate asa pozitiva si inocenta si dupa aceia sa fie abandonat ca o panga de gunoi.

Noi l-am dus la deparazitare, intern si extern, vaccini si sterilizare. Are carnet de sanatate. L-am numit Caramel ca e asa dulce si lipicios, pe langa culoarea lui. El nu vrea mult, doar sa fie langa oameni (sau alte pisici), dar din pacate pisica noastra nu il suporta, il terorizeaza in continuu. Are camera lui deocamdata, dar ne vom muta foarte curand si nu vom avea loc.

Dupa ce am adoptat o pisicuta, am citit ca e mai simplu sa-ti ei un pisoi deja crescut, ca asa poti sa stii ce personalitate va avea. A noastra pana la urma e tacuta si pretentioasa, iar Caramel este prietenos si se bucura de orice fel de contact cu om.

Adresa de email:
Telefon: 0731 618125

IMG_0574
IMG_0594
IMG_0562

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Caramel, motan dulce si lipicios, abandonat de cineva!" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0731 618125


Formular de adopție