Blue + tu = love

NumeBlue, Femela
Localitate Eforie
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 săptămâni
EticheteBlue are 7 luni, este sterilizata la un cabinet de top, deparazitata intern extern si are primul vacin.

A venit impreuna cu 7 frati si surori cadou de la o pisica maidaneza. Acum toate, inclusiv mama lor, sunt castrate. Pisica mama a fost testata pt bolile pisicesti si a iesit negativ deci nici puii nu au conditii medicale pre-existente ( nu ca asta ar trebui sa impiedice vreo adoptie vreodata :) )
A crescut cu hrana de calitate si mananca moderat, in sensul ca nu este obsedata de bobite si rontaie din cand in cand ce lasa in castron – nu se giftuieste pana la refuz.

Din pacate nu am putut sau fiu aici de cand s-a nascut sa o socializez pe deplin deci a ramas cu timiditate de la mama ei asa incat pot sa o mangai doar cand mananca. Are nevoie de cineva cu multa iubire si mai mult timp decat mine sa o scoata din carapacea ei complet. Se gudura de nu mai poate si ma miroase o simt ca vrea sa fie alintata dar este timida inca. Cu o jucarie cu pene si cu mancare la conserva sunt sigura ca ii puteti castiga inima si stabilii o prietenie pe viata :)

Se da doar oamenilor reponsabili care sa o considere un membru al familiei. Adica sa o hraneasca corespunzator (nu resturi de la ciorba) si sa o duca la veterinar daca o sa intampine vreo problema medicala pe viitor. Ca locatie ideal ar fi apartament cu plasa speciala la geam ( obligatoriu!!! – e usor de instalat plus ca te scapa de trauma de a iti vedea pisica storcosita de ciment – brrr cate povesti am auzit) SAU o casa cu gradina dar mai departe de trafic, zona linistita, iar pisica sa poate sta si in casa dupa cum vrea, eventual construit ceva special pt ea afara, depinde de situatie. Daca lucrurile acestea iti par evidente atunci esti persoana potrivita pentru aceasta pisica care isi baga nasul peste tot si este o diva fotogenica:) Fatzuca aia zice tot,

:)

va rog sa imi scrieti la sau pe insta aka.squirrelboy cu intentia de adoptie si conditiile/experimenta pe care le aveti si comunicam mai departe de acolo :)

ea este in Eforie Nord dar se poate transporta pe litoral sau Bucuresti.Completează mai jos formularul de adopție pentru Blue


Formular de adopție