Pisici adoptate / Anunțuri expirate

Blaze

Anunț marcat adoptat sau expirat!
Publicat acum 7 ani
Ofer spre adoptie un motan cu varsta de aproximativ 7 luni. Este de rasa europeana si i-am dat numele de Blaze, insa adoptatorul i-l poate schimba in functie de ce trasaturi vrea sa reliefeze pe viitor.
Fiecare fiinta are povestea sa, pe care nimeni nu i-o poate cunoaste in profunzime, dar in ceea ce priveste acest motan, simplul fapt ca l-am intalnit si ca am petrecut o perioada inegalabila cu el m-a ajutat sa-i cunosc o parte din viata. Totul a inceput dintr-o intamplare, in timp ce conduceam grabita. Mi-a iesit dintr-o data in fata masinii, nestiutor in fata realului pericol pe care acea creatura de tabla il reprezenta. Am pus o frana brusca, sperand din tot sufletul ca nu l-am ranit. In timp ce pe fundal se auzeau proteste zgomotoase, atat cauzate de masini, cat si de proprietarii ,,galanti”, m-am dat jos sa verific prichindelul. Era la fel de vioi ca inainte, scapase nevatamat si se uita nedumerit, parca intreband: “Ce-i cu harmalaia aceasta?”. L-am luat cu grija in brate si l-am adus acasa, cu promisiunea solemna ca ii voi gasi o familie permanenta.
L-am spalat, l-am hranit corespunzator, am petrecut timp cu el, i-am prezentat alti doi semeni de-ai lui si, astfel, Blaze a devenit un motan desavarsit. Este extrem de jucaus, de energic, e un pradator neintrecut ( cel putin asa se crede el cand se bucura de toate jucariile destinate lui ), un bun strajer, nescapand nimic neobservat, e comic prin stangacia lui ocazionala, nu miauna excesiv si se intelege cu alte feline.
Motanul stie sa foloseasca litiera; este deparazitat intern, extern si vaccinat.
Astept cu nerabdare un telefon sau un e-mail pentru a va raspunde la orice intrebari suplimentare.
Adresa de email:
Telefon: 0749287449

IMG_5795-2
IMG_5781-2
IMG_5778-3