Billy, micuțul supraviețuitor, își caută căsuță (poze înăuntru)

Localitate Bucuresti
Actualizareacum 8 luniAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Billy, motănel de 1 anișor din București, vaccinat și sterilizat, își caută urgent familia lui. Micuțul a avut un destin nefericit, la începutul anului fiind diagnosticat cu PIF (peritonită infecțioasă felină), o boală cruntă care curmă viața multor pisicuțe. Billy și-a adunat toate puterile și s-a ținut de viață cu gheruțele cât a putut de mult, în speranța că odată vindecat își va găsi locul lui în lume. La sfârșitul lunii mai, suflețelul luptător și-a câștigat o a doua șansă la viață și a fost declarat vindecat. Acum tot ce îi trebuie este familia iubitoare mult promisă, care să-i demonstreze că nu a luptat degeaba.
Din păcate PIF este o boală foarte parșivă și există un risc de reapariție. PIF este o mutație și un răspuns la coronavirusul felin. PIF nu se poate transmite, în schimb coronavirusul felin se poate transmite doar la alte pisici (nu la oameni sau la alte animale). Deși Billy este vindecat de PIF, nu putem spune cu 100% siguranță că nu mai poate transmite coronavirusul felin la alte pisici decât după un an de la vindecare. Prin urmare, Billy caută să fie singura pisică în familia lui, măcar pentru primul an de adopție.
Puțin timid la început, odată ce i se câștigă încrederea, tigrișorul Billy este dornic să-și dea burtica la mângâiat. Se dă numai cu contract de adopție, unor oameni responsabili. Putem acorda sprijin financiar în cazul reapariției problemelor de sănătate. Pentru cine e interesat, sunati, va rog, la nr. 0744429975.