Belea, pisoiul care o să-ți dea viața peste cap. Adoptă-l!

NumeBelea, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0724 363 750
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 19 minute
EtichetePe Belea îl avem în grijă la cabinetul City vet de când avea doar câteva zile de viață. Și ne-am dat seama foarte repede că e un puiuț precoce. Rar am mai văzut pisoi atât de inteligent. A învățat să mănânce singur precoce. A învățat să-și vâneze mingiuța de pluș și să se cațere precoce. Și a învățat să iubească precoce.

E un puiuț absolut îndrăgostit de oameni și alte pisici. Face toate giumbușlucurile din lume ca să-ți atragă atenția. Toarce non-stop. Se pune singur cu burtica în sus, la pupat, când vede că te apropii. Și imită absolut orice face altă pisică. Mai ales prostiile, trebuie s-o recunoaștem 😂.

Mogâldeața are acum 2 luni și e pregătită pentru adopție. El de-abia așteaptă să plece la căsuța lui. Iar noi i-am promis că până atunci o să-i găsim o familie care să-l răsfețe pentru tot restul vieții lui.

Crezi că ai accepta tu provocarea asta? Atunci dă-ne un semn și hai să cunoști minunea asta mică!

București
📞0724 363 750 / 0753 478 712 (mesaj pe Whatsapp)

 

P.S. Ca toți pisoii care se respectă, Belea e educat la litieră. S-a educat singur, de fapt, în privința asta, pe la vreo 3 săptămâni :DCompletează mai jos formularul de adopție pentru Belea sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724 363 750


Formular de adopție