Beethoven de adoptat si iubit!

NumeBeethoven, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o săptămână
EticheteE frumos, pufos, pupacios si lipicios, are 7 luni si ii cautam oameni de exceptie.
Beethoven vine in casa voastra impreuna cu unul din fratiorii sau surioarele lui: Bach, Mozart, Callas, Leontyne, pe care ii puteti vedea aici:
https://www.facebook.com/1039571472788298/posts/3808146772597407/?d=n
De ce dorim adoptie dubla: pt ca sunt lipiti unii de altii si pt ca viata in doi este mai frumoasa, o pisica sau un motanl singur se blazeaza in timp.
Adoptia este doar pt apartament cu balcon inchis si plase solide la geamuri.

Adresa de email:
Telefon:Completează mai jos formularul de adopție pentru Beethoven sau contactează telefonic autorul anunțului la tel:


Formular de adopție

2 mesaje

Bună seara. Suntem o familie din Târgoviște iar băiatul nostru de 17 ani dorește un companion pentru a-l patrulea membru am familie noaste pisoiul de 2 ani Poiroit (metis, născut la noi în casa și rămas singur după ce mama lui a murit). Beethoven are aceiași privire ca al nostru pisoi. Avem experienta cu creșterea unei pisici. Stam la curte, ținem în casa de peste 5 ani pisici iar afara în curte avem grija de 4 pisici și pui lor. Le cumpărăm mâncare și avem grija sa le fie bine. În concluzie am dori sa îl lua acasă la noi și sa îl răsfățam. Nu o sa fie singur. Asteptam un feedback back și sunt convins ca în cel mai scurt timp o sa devina membru cu drepturi depline a familiei noastre. PS Pisoiul nostru este castrat și foarte blând, nu este agresiv ba chiar când prin ușa neîncetată invita toate pisicile de afara la el la castronul cu mâncare.

Buna, as fi interesata sa adopt aceste 2 pisicute.