Batman si Robin,Minnie si Mickey

Localitate Bucuresti
Telefon 0761285607
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 7 ani
Etichete“Personajele”astea de film si desene animate au fost salvate de la o moarte sigura si urata!Abandonati fara nicio sursa de hrana sau apa,pe campul din apropierea aerodromului Clinceni,chiar la marginea soselei.Initial,erau trei capete(ca doar capetele erau de ei)care rasareau din asfalt.Am luat doi, sa ii ducem la masina iar al treilea a fugit prin iarba….asa am aflat ca de fapt erau patru! Acum, sunt patru smecheri care alearga prin toata casa,sunt disciplinati adica fac tot ce trebuie la tavita cu nisip,merg la culcare la ora 22 si se trezesc dimineata odata cu noi.Intr-un cuvant,sunt niste pisoi cum de mult nu am mai avut(si credeti-ma ca am avut pisici,mai ales ca sunt si medic veterinar)!
Sa ii descriu putin pe fiecare:
Leo zis si Batman:cel mai mare de talie,voinic si sare cu labutele din fata deschise,de aceea i se zice Batman!
Mickey zis si Micu'”:mai domol decat frati-su dar cand se enerveaza da si el replica,ca doar el nu e mai fraier!
Robin sau Alba-Neagra :e o tzacanita,apare si dispare si e peste tot chiar daca vrei sau nu vrei!
Minnie sau Maruntica:e si micutza si sfioasa si teribil de cuminte….se joaca cu fratii si apoi se retrage la culcare daca simte ca nu mai poate sau nu mai are chef!
Sunt deparazitati intern si extern,au aproximativ doua luni si restul il vedeti in fotografii.Cautam stapani responsabili si iubitori ,pt ca au suferit destul fiind abandonati!
Adresa de email:
Telefon: 0761285607

IMG_1247
IMG_1049
IMG_1218

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Batman si Robin,Minnie si Mickey" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0761285607


Formular de adopție