Baietel de 2 luni dezinvolt si jucaus cauta familie

NumeOly, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0724134581
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o săptămânăPuiut scump si curajos, salvat de sub scutul unei masini unde ramasese blocat cauta o familie foarte iubitore.
Cateva informatii despre el culese in cele doar 20 de ore de cand ne cunoastem:
Estimez ca are aproximativ o luna si un pic, maxim doua luni. La o ora de cand l-am adus in casa, dupa emotiile de inceput in care a stat putin ascuns deja explora holul, baia si si-a facut nevoile in litiera pe care a descoperit-o singur.
Pisicile mele l-au sasait toate dar nu s-a lasat intimidat, ba mai mult, el era cel care initia contactul si voia sa se apropie de ele deci un mediu in care exista si alte animale cred ca ar fi cel mai potrivit pentru el.
La doar 12 ore de cand l-am salvat deja descoperise si patul si se cocotase pe una din perne unde a inceput si joaca cu betisoare, bilute si ce ii mai pusesem eu la dispozitie iar cateva ore mai tarziu deja patrulase prin toti copaceii matzelor mele.
Nici unul din puiutii pe care i-am avut pana acum nu a fost la fel de dezinvolt ca acesta. Ultima pisicuta luata la o varsta asemanatoare de pe strazi a stat 2 zile ascunsa sub pat si abia dupa 7 zile ne lasa sa ne apropiem fara sa fuga (tot ne sasaia dar macar static).
Deci desi nu arata ca un ghemotoc de blana rasat cum probabil cauta multi, compenseaza din plin la capitolul personalitate.
Mananca atat mancare umeda cat si bobite si a facut numai la litiera.
I-am pus o pipeta Stronghold imediat dupa ce l-am adus cu deparazitare interna+externa. Pana ii gasim pe cineva vor urma si ceilalti pasi (vaccin si probabil inca o deparazitare).
Daca cine il doreste se razgandeste din orice motiv sau fara motiv, ne angajam sa venim pe loc sa-l luam inapoi dar subliniez inca o data pentru cine e interesat ca ne dorim pe cineva foarte afectuos fata de animale.

Are deja deparazitarea si testele facute, va fi dat cu carnet de sanatate si vaccinCompletează mai jos formularul de adopție pentru Oly sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724134581


Formular de adopție