Băiețel 4-5 luni

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 aniAnunț expirat!
Publicat acum 5 ani

București și Ilfov

UPDATE: BĂIATUL ARE FOARTE MULTE CERERI , DAR FATA NU POATE RĂMÂNE PENTRU CA MĂNÂNCĂ BĂTAIE DE LA AI MEI , NU O ACCEPTĂ DELOC, AȘ DORI SA FIE ADOPTAȚI AMÂNDOI ( CU CEL MIC SE ÎNȚELEGE ) DE ACELAȘI STĂPÂN SAU SE POATE SI STĂPÂNI SEPARAȚI DAR SĂ-I DUC PE AMÂNDOI IN ACELAȘI TIMP CA SĂ NU SUFERE UNUL DUPĂ CELĂLALT, DACA NIMENI NU VA DORI FATA DIN PĂCATE VOI FI NEVOITĂ SA O DUC IN LOCUL DE UNDE AM GASIT-O , AICI ESTE MAI CHINUITĂ DECÂT PE STRADA.

Aceste 2 minunății , fata ( multicolora ) și băiețelul ( roșcovan ) au nevoie de adopție , fata are aproximativ 2 ani și băiatul 5 luni , i-am găsit și momentan sunt la mine dar au nevoie de un cămin al lor , avem deja 6 care nu-i agreează deloc , pot fi adoptați împreună sau separat, sunt deparazitați.

Nu mă interesează contractul de adopție, verificări sau alte chestii de genul , vreau doar sa ajungă la niste familii iubitoare cu care sa păstrez legătura pe tot parcursul vieții lor.

Mulțumim și câte un share i-ar ajuta sa ajungă la căsuțele lor.

Adresa de email:
Telefon: 0727276537Completează mai jos formularul de adopție pentru "Băiețel 4-5 luni" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0727276537


Formular de adopție