Baietel 2 luni cauta casuta

Localitate Bucuresti
Telefon 0731 839 239
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lună
EticheteBucuresti , sect 4 .In spatele unor magazine, intr-un loc plin de primejdii , au venit pe lume , pe langa multi altii, si acesti pui , patru la numar . Mamica lor este salbatica, dar a fost destul de desteapta sa- i adaposteasca in cusca pe care i-am pus-o. I-a ocrotit si i-a aparat cu indarjire de sobolani. Cand i-a scos la mancare, dna care ii hraneste a putut sa-i pozeze . Asa ca au fost postati si, trei motanei au avut noroc si sunt in case de oameni iubitori .
A ramas motanelul pe care il vedeti in poze, si asta pt ca persoana care a spus ca-l doreste , s-a razgandit .L-a vrut curat si fara purici, asa ca motanelul a fost luat, imbaiat si despurecit, numai ca, a doua zi,nu a mai fost dorit . E mare pacat sa fie dus inapoi; unde este acum, nu poate fi tinut nicio zi in plus , si nu comentam asta. Poate a doua oara e cu noroc, poate apare si omul lui .
0731 839 239. IrinaCompletează mai jos formularul de adopție pentru "Baietel 2 luni cauta casuta" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0731 839 239


Formular de adopție