Babi nu e pisica pe care ai vrea în mod normal s-o adopți

NumeBabi, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0753478712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 11 ore
EticheteBabi nu e prima pe care ai alege-o la un târg de adopții. Nu mai e nici la vârsta tinereții, nu e nici frumoasă, nimic care să-ți atragă privirea. Dar e, în schimb, extraordinar de afectuoasă. Poate de aici va veni salvarea ei.

Nu contează dacă ai fost nașpa cu un prieten, Babi tot va veni să-ți dea pupici și să-ți frământe cozonaci pe piept. Nu contează dacă nu ți-ai atins targetul la job, Babi te va consola și alinta în continuare. Pentru că ea iubește necondiționat. Nici nu ne putem da seama cum poate iubi cu atâta patos o pisică ce și-a petrecut viața pe stradă și a cunoscut doar partea mai rea din oameni. Dar uite că o face.

Acum, tot ce își dorește ea e să-și petreacă ultima parte a vieții cu un om al ei, care să o iubească pe măsură. Deci dacă ai un mic colțișor în casă, în inimă, pentru o băbuță afectuoasă, liniștită și cuminte, sperăm să i-l oferi lui Babi. Ea sigur îți va mulțumi înzecit.

Babi e deparazitată, vaccinată, sterilizată, cu carnetul de sănătate și analizele la zi.Completează mai jos formularul de adopție pentru Babi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753478712


Formular de adopție