Axi, motanul fashionist

NumeAxi, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Stiu ca sunt in trend, si port culorile la moda. Toata lumea este inebunita dupa culoarea di acest an, putin maro, putin negru si foarte mult bej.Este doar o intamplare a sortii, pentru ca nu eu am cerut ca blanita mea matasoasa sa aiba nuante de de bej si maro amestecate cu tat de multa precizie. Sincer, cred ca mi se potriveste mai ales cu prospetimea ochilor mei albastii.
Sunt motanel si acest subiect nu ma prea intereseaza(moda). Ceea ce insa ma intereseaza foarte mult este sa caut zilnic dupa cate o jucarie uitata sub covor, sau dupa cate un snur care atarna de clanta usii. Nici nu-ti dai seama cate se pot face cu astfel de lucruri, le rastorn, le rostogolesc sau chiar reusesc sa le ascund. Cred ca sunt ‘’un adevarat spectcol’’ la care poti sa te uiti. Cu siguranta nu mai ai nevoie de televizor. Mai mult stiu sa ‘’dau botic’’, si asta inseamna ca stiu sa te alint, te ascult cu mare intelegere atunci cand vrei sa-ti descarci sufletul si stiu sa fiu prietenul tau. Cat priveste nevoile mele, eu mananc aproape orice si nu fac mofturi, cunosc regulile de igena si ma spal ori de cate ori mi se pare ca un fir de praf mi-a atins blanita.
Cred ca de fapt si eu si tu cautam fiecare cate un prieten, si sunt sigur ca eu pot sa-ti fiu aproape cand ai nevoie de mine. Suna si ia-ma acasa!

Axi

Adresa de email:
Telefon: 0726766769Completează mai jos formularul de adopție pentru Axi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726766769


Formular de adopție