Aurul negru

NumeMurka, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Murka a „apărut” derutată la scările unui bloc și a făcut tot ce a fost învățată: a stat cuminte, mângâiată și luată în brațe, nu a conversat cu alte pisici, ci doar cu oamenii. A așteptat să i se deschidă ușile, să fie lăsată în bloc, să urce până la ultimul etaj, să privească locatarii în ochi și să aștepte să fie chemată înăuntru. Doar că blocul nu mai era al ei, ori stăpânul n-a mai ieșit după ea… După o săptămână în care a căutat disperată în toate scările blocului respectiv și ale celui vecin, a fost dusă la veterinar (perfect sănătoasă!) și au fost puse anunțuri pentru stăpân.
Deși întristată și uneori la propriu cu ochii scăldați în lacrimi, Murka are nevoie de o familie și de o casă din care să nu mai fie poftită afară pe scări, cu promisiunea deșartă că i se va asigura întoarcerea.
Pisică frumoasă (ochi turcoaz), îngrijită, curată, evaluată și lăudată de 3 cabinete veterinare. Pentru adopție (București) se asigură carnet de sănătate. Tel.: 0744650038.Completează mai jos formularul de adopție pentru Murka sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744650038


Formular de adopție