acum 6 ani

Întrebări și răspunsuri » , ,

Au nevoie disperata de un camin cu iubitori de animale…

Buna ziua dragi prieteni pisicari,

In continuare am sa v-o prezint pe Lady, mamica felina si cei doi puiuti ai sai de doar 3 luni, care au nevoie disperata de un camin cu iubitori de animale.
Lasand modestia la o parte, va voi povesti despre aceste trei sufletele si calitatile lor pentru a va convinge ca merita devina membrii al familiei voastre. Frumusei sunt, dupa cum se vede, sunt si jucausi, dar fara sa fie zgomotosi si zvapaiati, motorasele merg si le place sa framante cozonocei… In plus, sa stiti ca sunt inteligenti, asa blanzi cum ii vedeti, cand sunt strigati, apar de nicaieri… va voi face o destainuire, cei mici inca nu au un nume, fapt ce nu-i deranjeaza si raspund la ‘’pis pis’’ sau la orice alt sunet de chemare pisicesc. Nu sunt deparazitati, nu au carnet de sanatate si au urgent nevoie de iubire si caldura, chiar si asa aceste mici feline, arata ca pot trece si peste asta dar voi, ca si mine, stiti ca nu e corect! Din motive ce nu le voi insira acum aici, aceste sufletele nu mai pot ramane in actualul loc de tranzit, afara a inceput deja sa fie frig si risca sa ajunga din nou pe strazi, de unde au fost salvate doar pentru o perioada de timp.
In alta ordine idei, daca va doriti sa intindeti o labuta de ajutor acestei familii, ai carei membrii sunt blanzi, jucausi, torcaciosi, dornici de afectiune, se inteleg bine si cu alte animalute si cu oamenii in egala masura… dupa cum vedeti, au numai calitati, mai putin posibilitatea de a-si gasi ei singuri un camin…. contactati-ma la si va voi spune mai pe larg povestea lor.
Bucuresti
Adresa de email:
Telefon:

14572223_10157514119070291_2725853596858072722_n
image1
image2

Un raspuns

postati si aici ca sa apara pe site : https://www.adoptiipisici.ro/adauga/ si pe olx