ARIEL SI JOPHIEL PISICUTE MAGICE – SPRE ADOPTIE DOAR IMPREUNA

NumeJOPHIEL SI ARIEL, Femela
Localitate Bucuresti Buftea Jilava
Telefon 4 LUNI JUMATE
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteAsociata “Salvam Sufletele Mamei Pamant” !

Povestea lor a început într o cutie, alături de frățiorul lor Rafael (el a fost adoptat de un suflet minunat), abandonați lângă curtea unei Biserici………..
Ariel si Jophiel sunt 2 fetite, aprox 4 luni jumate, sunt crescute in casa de când aveau aprox 3/4 săptămâni, au vaccinurile făcute, sunt deparazitate, au carnete de sănătate, sunt obișnuite la litiera și sunt extrem de cuminți.
Ariel este mai sfioasa, timida, dependenta de surioara ei cu care se joaca mereu și se simte protejată lângă ea. Jophiel este curioasa din fire și mereu pusa pe iubit și țopăit. Ele vor fi date In adopție împreună, nu cereți sa le despartim, conexiunea dintre ele este f puternica.
Poate nu toți vor înțelege asta, dar ne asumam, nu cautam stăpâni pentru animale, ci suflete pereche, locul Acasă pentru sufletele Mamei Pământ.
Se oferă spre adopție la apartament/ casa ( doar interior), plase speciale la geamuri , le aducem personal la Dvs acasă.
Locatia : Buftea, București și împrejurimi
Sterilizarea obligatorie la vârsta potrivita
Avand in vedere ca ne sustinem din fonduri proprii,la adoptie rugam plata sumei modice de 100 ron pentru fiecare reprezentand o parte din infima din costurile cu vaccinarea la zi.Completează mai jos formularul de adopție pentru JOPHIEL SI ARIEL sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 4 LUNI JUMATE


Formular de adopție