Ariel pentru adopție responsabilă

NumeAriel, Femela
Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 săptămâni☘️Pt adoptie responsabila!☘️
Eu sunt Ariel, am 1 an și 2 luni, am fost salvata din strada in decembrie, era frig si urat afara. Stiti care a fost primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns in casa, in siguranta si confort? M-am lipit de oamenii astia la propriu si la figurat si le-am aratat toata recunostinta si dragostea mea. Da, ati inteles bine, pozele sunt din prima mea zi in casa de om. Dar oricat de mult m-am lipit de ei si ei de mine, drumul meu este in alta parte cu o familie a mea pt ca aici mai sunt alte 16 pisicute, si ele salvate din strada si daca ramanem toti si toate aici, cum o sa mai ajute oamenii astia alti amarati ai nimanui, cum am fost si eu?

☘️In cele 2 luni care au trecut, eu m-am pregatit cu tot ce trebuie: deparazitari, vacccinuri si sterilizare.
Va astept sa ma primiti in casa si in sufletul vostru. Daca mai aveti deja o pisicuta e cu atat mai bine pt ca pisicutele sunt mai fericite in 2.

☘️Ariel este salvata, cazata si ingrijita de prietena si voluntara noastra, Georgiana. Iar pe voi va rugam sa distribuiti ca sa-i gasim frumoasei si delicatei Ariel o familie frumoasa care sa locuiasca la apartament cu balcon inchis si care sa fie dispusa sa monteze plase solide de protectie la geamuri.

www.adoptii-animale-hope.orgCompletează mai jos formularul de adopție pentru Ariel


Formular de adopție