Ahile – motănel de trei luni, explorator înnăscut, mare torcător și iubitor!

NumeAhile, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0726011712
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 ani
EticheteSunt Ahile, un pisoiaș (motănel!) de trei luni salvat de o familie de bucureșteni de pe un câmp de lângă Constanța.

Am fost lăsat, alături de doi frățiori ai mei, într-un sac de rafie pe un câmp, la 40 de grade, într-o zi de duminică. Omul care m-a lăsat acolo a crezut că ne oferă libertatea… libertatea să ajungem la Domnul. Din fericire, o familie a oprit în mijlocul câmpului, să pozeze niște maci roșii, superbi. Și eu am fost primul care i-a ieșit în întâmpinare și am semnalat prezența noastră într-un tufiș de mărăcini. Acesta a fost norocul nostru – sau Providența a avut grijă de noi în felul acesta și… am fost salvați!

Câte ceva despre mine: sunt un explorator – eu sunt cel care a “dat semnalul” că existam și noi în acel câmp, printre mărăcini; peste tot pe unde mă duc explorez, cu mare atenție, fiecare colțișor. Nu sunt deloc sfios – și sunt extrem de jucăuș. Acum am tot ce-mi trebuie: carnet de sănătate, vaccinări la zi, sunt deparazitat și n-am picior de purec pe mine (n-am avut, de altfel, niciodată pureci!). Îmi fac nevoile “la nisip” – și am și zestre: litieră, lopățică, jucărioare și o cutie foarte frumoasă!

A, și dacă n-am apucat să vă spun: am mustăți albe, sprâncene albe și un al doilea set de “mustăți”, tot albe, în urechi, precum norvegienii de pădure (aruncați un ochi peste pozele alăturate)! Tooorc foarte tare – și sunt extreeeem de drăgăstos!

Pe cel care va veni să mă viziteze – și, dacă ne înțelegem, să mă adopte – îl voi răsplăti cu multe giumbușlucuri (vedeți și filmulețele alăturate), cu tors pisicesc și, desigur, cu săruturi pisicești și… iubire!

Pentru a veni să mă vedeți contactați-i pe stăpânii mei actuali, Cătălin și Anda (din păcate, Cătălin e alergic la pisici), la numerele de telefon 0726.011712 sau 0745039720. Ei locuiesc în Sectorul 1, în zona Aviației. Vă aștept cu multă curiozitate și nerăbdare!
Adresa de email:
Telefon: 0726011712

ahile-2
ahile-1
ahile-6

Completează mai jos formularul de adopție pentru Ahile sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726011712


Formular de adopție