Adoptă Noaptea

NumeNyx, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0773884758
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteEa este Nyx, și este exact cum o vedeți. Mică de-ți încape în palmă, neagră ca un tăciune, o bilă de energie și o jucărie vie, gata de giumbușlucuri toată ziua.

Nyx, numită după zeița nopții și a femeilor, a fost găsită în câmp, cu rinotrahietă, o boală ce afectează ochii puiuților. De boală a scăpat; unul dintre ochi fusese însă compromis. Cu celălalt însă, parcă-ți privește direct în suflet.

Despre ea… ce pot să spun? Toarce cum o iei în brațe, ți se cuibărește în palmă și adoarme, se joacă cu tine ca un copil, miorlăie ca o divă când n-o bagi în seamă. E pisica perfectă, ce mai!

Operația la ochi, pentru a i se închide pleoapele, va fi suportată. Nyx va rămâne însă o pisică complet normală, și spun asta din proprie experiență deoarece și eu am o pisică cu un singur ochi.

Nyx caută viitori părinți care:
-stau la apartament
-sunt adulți (peste 18 ani)
-vor un prieten care le va fi alături 15-20 de ani
-sunt de acord cu sterilizarea ei la momentul potrivit
-sunt de acord să menținem legătura

Dacă vrei ca Nyx să-ți facă viața infinit mai frumoasă, trimite un mail la sau sună la 0773884758 și ți se va răspunde în cel mai scurt timp.

Se dă numai cu contract de adopție!! Pentru mai multe poze sau informații vă invit să mă contactați.Completează mai jos formularul de adopție pentru Nyx sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0773884758


Formular de adopție