A lua in serios ..

NumeSpoticel, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0734433201
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 luni
Eticheteceea ce toata lumea ia in gluma si a lua in gluma ceea ce lumea ia in serios este o tehnica de tatonare a intelepciunii.

O tehnica pe care Spoticel o cunoaște din fir a par, și nu face rabat în a o aplica. El știe cu o precizie și fără nici o marja de eroare ce este serios și ce nu, ce trebuie luat în seama și ce trebuie ignorat, de ceea ce trebuie sa ținem cont cu adevărat și ceea ce este de prisos.

Ar fi ajuns la urechiușele lui cum ca umanoizii își cam complica singuri viata și se incarca cu lucruri/sentimente/activitati inutile, motiv pt care a decis sa le sara în ajutor.

Dar cum binele cu forța nu se poate, Spoticel oferă nr contact: 073 44 33 201 doar pt aceia care doresc cu adevarat sa descopere tainele acestei întelepciunii și sa se bucure de viata!

Pt început, cu viitorul nefiind de glumit, el ia în serios aspectele cu privire la locatie: București ~Exclus curte ~Balcon închis ~Interes vizavi de plasele protecție pisici.

Ps: costumația a fost un moment de seriozitate*, și asta doar pt a nu a părea gol pușcă în fata publicului.

Adresa de email:
Telefon: 0734433201Completează mai jos formularul de adopție pentru Spoticel sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție